Iedere opdracht heeft zijn eigen verhaal. Ik ben enorm dankbaar dat ik inmiddels zoveel mensen zo blij heb kunnen maken met mijn portretten. Een greep uit de klantreacties:

 


 
 “Lieve Esther TOP wat je, met al je talent, energie, creativiteit en inspiratie, voor ons in dit prachtige portret gelegd hebt.”


“In een woord geweldig. Wat heb jij dit mooi geschilderd. Super super bedankt. Het ga je goed zal je zeker aanprijzen als er mensen ook zo iets willen laten maken. BEDANKT.”


“We zijn er nog steeds ongelofelijk blij mee! En iedereen die het schilderij ziet, vindt het werkelijk prachtig. Ze verbazen zich erover dat iemand zo wonderbaarlijk mooi en treffend kan schilderen.”


“Superfijn dat ze het zo mooi vindt. Dat is voor jou ook waardevol om te horen. Mooi dat jij jouw creativiteit en passie hiervoor hebt ingezet, daar zijn wij van onze kant dan ook weer heel dankbaar voor. Ik hoop dat je met jouw werk nog veel andere mensen weet te raken.”


“Het portret is erg mooi geworden, het was net alsof hij er zelf was, het heeft me heel wat tranen gekost. Ik ben nog steeds op zoek naar de beste plaats om het portret op te hangen.
Heel erg bedankt, ik zal je aanbevelen wanneer iemand uit mijn omgeving een portret wil laten maken.”


“Ik heb dit prachtige schilderij afgelopen vrijdag ontvangen. Wat een bijzondere verrassing! Een rollercoaster aan emoties bij het zien van onze lieve zoon….zo treffend weergegeven….Heel, heel dankbaar zijn wij voor deze blijvende herinnering! Weet er verder geen woorden aan te geven….”


“Nogmaals ontzettend bedankt voor de prachtige schilderijen van onze kinderen, je hebt hun karakter en ziel er duidelijk ingebracht.”


“Wat heb jij een mooi schilderij gemaakt!! Hartstikke bedankt!”


“Wij zijn nog steeds heel blij zo als het portret is geschilderd en we kijken er met veel plezier naar. Ook de reactie van onze familie en kennissen zijn heel positief.”


“Het was heel emotioneel, iedereen had zoiets van dat is echt Pa. Zo mooi en ook zijn gelaatsuitdrukking… perfect dus nogmaals namens de familie heel erg bedankt!”


“Zoals beloofd stuur ik je nog de foto’s met het prachtige schilderij toe. We zijn er zo blij mee! Het is een pronkstuk in huis!
We vonden het ook heel fijn om je te hebben ontmoet, heel bijzonder!”


“Ik heb het portret in de woonkamer opgehangen. Ik ben er zo gelukkig mee, dit is met geen pen(seel) te beschrijven!! Nogmaals enorm bedankt…”


“Ik moet je een groot compliment geven voor het schilderij wat je van mijn vrouw hebt gemaakt, namens de gehele familie dank je wel…”


“De onthulling van het schilderij was roerend en ontroerend tegelijk. Mijn vrouw is er ontzettend blij mee en het heeft de mooiste plek in ons huis gekregen. Het is de hele dag bewonderd door de komende en gaande man/vrouw welke langs kwamen voor de feestvreugde.
Ik wil je nogmaals bedanken voor het mooie ontspannende schilderij wat bij ons aan de muur hangt en reeds zoveel kijk plezier heeft opgeleverd en gaat leveren voor de toekomst , het is de absolute bekroning van een gedenkwaardige dag!”


“Het schilderij komt prachtig uit op de plek die ik in gedachten had. Mijn oog wordt continue getrokken naar het schilderij. Je hebt haar zo goed weergegeven, dat het beter is dan welke foto dan ook. Ik word er blij van, maar ook verdrietig en vervolgens weer dankbaar voor wat geweest is…”


“Wat bijzonder dat je het schilderij op je website hebt gezet! Het hangt op de plaats die we in gedachten hadden. De voorstudie hangt in mijn eigen kamer. Hoe blij we er mee zijn weet je al uitvoerig…”


“In het bijzijn van ca 80 familieleden en vrienden zijn de portretten overhandigd. Veel enthousiaste reacties, kinderen zijn treffend op het doek gekomen. Er werd ook naar jouw naam gevraagd…”


“Nogmaals jouw schilderwerk is prachtig. in het weekend hadden wij bezoek van kennissen en zij zagen het portret van ons hangen, ze vonden het bijzonder mooi, en zij hebben echt veel gevoel bij kunst!”


“Wat leuk dat ‘ie al op uw site staat! Ik heb het net even bekeken, en ik vind hem nogmaals echt heel erg mooi! En wat een leuk en lief verhaaltje heeft u erbij gezet! hahah, echt heel erg leuk!”


“Zit net in de auto er over na te denken.. en je hebt me net het gevoel van verliefdheid even teruggegeven door dat ik naar het portret zat te kijken… beter had je het niet kunnen doen!!… heel erg bedankt daarvoor…”


“Ik heb afgelopen dagen veel vrienden en bekenden op bezoek gehad. Zij stonden met verbazing te kijken naar het prachtige portret dat jij hebt gemaakt.
Een van haar beste vriendinnen zei letterlijk; ‘ ze is weer bij ons’. Een mooier compliment kan iemand niet geven en dat is wat ik / wij ook wilde(n).”


“Het schilderij is echt super mooi en gaaf. Het heeft een fantastische combinatie van kunst en realisme. Precies zoals het de bedoeling was, maar dan nog veel mooier!”


“We hebben het allebei heel fijn gevonden zoals jij deze opdracht hebt gedaan. Niet alleen heb je een fantastisch portret gecreëerd, het was ook heel plezierig om met jou over de opdracht en de vele andere onderwerpen te praten.”


“Wat heb je ons een schitterend schilderij gegeven.
Het is allemaal heel emotioneel, na al die jaren hebben we onze zoon thuis waar hij zijn moet. We hebben het schilderij opgehangen zoals ik zei naast de foto van de jongens.
“Wij zijn dinsdagavond nog langs de jongens geweest en die schoten ook helemaal vol.
Bij mijn vader en moeder was de reactie net zo als hier boven omschreven, tot tranen toe geroerd.
Iedereen zonder uitzondering vindt het een prachtig schilderij.
Esther, nogmaals dank je wel.”


“We hebben een hele mooie dag gehad. In de middag met ca 200 relaties een druk bezochte receptie met daarbij de officiële openingshandeling door de wethouder.
’s Avonds met onze eigen mensen een gezellige avond met een emotioneel deel daarin de onthulling. Gelukkig hadden we het portret al gezien, dat maakte het iets eenvoudiger, maar onze mensen waren erg onder de indruk.
Aankomend weekend gaan we portret op de definitieve plaats hangen in de hal van ons nieuwe kantoor.”


“Direct na thuiskomst, hebben we het doek opgehangen. Ik denk echter niet dat dit de definitieve plek is. We zullen nog wel wat gaan experimenteren, denk ik. Wel hangt ie nu mooi in het zicht en we kijken er nog steeds met veel plezier naar. De eerste dagen liep ik vaak even speciaal langs om een detail nog eens goed te bekijken. Het is werkelijk heel bijzonder wat je voor ons gemaakt hebt. Ook vrienden en bekenden, die het vanwege onze vakantie tot nu toe vooral op foto hebben gezien, waren erg enthousiast.”


“We wilden je laten weten dat we echt heel erg blij zijn met het schilderij en hebben het meteen opgehangen waar we het vaak zien.
Van iedereen krijgen we heel enthousiaste reacties.
We kijken er elke dag met plezier naar en worden er echt blij van.”